Aktuális akcióink

Ünnepi nyitva tartás:

 

Október 23. csütörtök ZÁRVA

 

Október 24. péntek délután 15.00-20.00, igény szerint

 

Október 25. szombat délelőtt 9.00-14.00, igény szerint

Október 26. vasárnap délután 14.00-19.00, igény szerint

 

 Október 27-31. között, az őszi szünet alatt normál, hétköznapi nyitva tartással várjuk vendégeinket

a legkorszerűbb és leghatékonyabb

száraz, non-stop beporlasztásos sóterápiával.

Akció október 22-ig! Lipolézeres zsírbontás

6 * 30 perc csak 12.000 Ft!


Gyors, hatékony és kíméletes alakformálás!

  3D Testvibráció

   Flabélos jellegű

    testvibrációs tréning  

    12x20 perc

  6000,- Ft

  12x20 perc alkalmankén

5 perc Oto Chili

 használattal

 8000,- Ft

 

 

 

   

 

Facebok 

 Lipo lézeres Zsírbontás


A Lipo lézeres zsírbontás lényege, hogy a lézerfény hatására a bőr alatti zsírsejtek magjában fotokémiai reakció megy végbe, miközben a környező szövetek nem sérülnek. 

A lézer redukálja a zsírszövetet úgy, hogy közben nem bántja az adipocyta sejteket (az adipocyta sejtek tárolják a felesleges zsírt) radikálisan. A Lipobelt lézerfény hatására a zsírsejtek sejtfala nem robban szét, - mint a korábban alkalmazott zsírbontó technológiáknál - hanem a zsírsejteket körülvevő hártya áteresztővé válik és a zsírleadás, a méreganyagok kiürülése megindul. A zsírsejteknek így nincs szükségük regenerálódási időre.

A nagyteljesítményű lézerfény hatására a mikrokeringés és a bőr oxigénellátottsága javul, amely feszes és tónusos bőrt eredményez a kezelt területen.

A lézeres biostimuláció a kollagén és elasztin rostokat aktiváló fibroblaszt sejtekre hat, így az új, egészséges rostok és a rostokat alkotó fehérjeszálak termelődése felgyorsul, míg a kollagén szintézis növekedésével és a kötőszövet jelentős javulásával, a bőr megfiatalodik és rugalmassá válik.

A zsírsejtekből kiürülő felesleges zsírok és méreganyagok a nyirokkeringésen keresztül távoznak. A kúra alatt napi 3 liter vizet kell elfogyasztani!

Súlyfeleslegtől és kötőszövet problémától függően 6-12 alkalom szükséges ahhoz, hogy a zsírpárnák eltűnjenek, így heti 3 kezeléssel 2-4 hét alatt csúcsformába kerülhetünk.

Fontos azonban tudni, hogy a lézer nem tünteti el a zsírsejteket, azok csupán kiürülnek, így ha visszatérünk a tespedő életmódhoz és a hizlaló falatokhoz, könnyedén megjelenhetnek újra a nem túl kívánatos párnácskák.

Éppen ezért, ez a testkezelési módszer főleg azoknak ajánlott, akik szilárd elhatározással meg is akarják tartani jó formájukat.

A lézeres alakformálás technológia klinikailag bizonyított és teljesen biztonságos, alkalmas nagymértékű és gyors zsírvesztésre.

Kezelhető területek:

 • Csípő és derék
 • Has és alhas
 • Hát (felső, középső és alsó része)
 • Fenék és combok
 • Felkar

 

Ellenjavallatok: keringési-rendellenesség, magas vérnyomás, súlyos cukorbetegség, fényérzékenység, pacemaker, rosszindulatú daganatos megbetegedés, terhesség,szoptatás, menstruáció.


 

 

 

Flabélos jellegű 3D-s teljes testvibrációs tréning

Felszedtél némi súlyfelesleget?

Sportolnál, de nincs időd?

Nem tudsz megszabadulni a narancsbőrtől?

Gyors fogyás és zsírégetés vibrációs tréninggel! Hozd formába magad napi 10-20 perc edzéssel!

Az embernek haladnia kell a korral és észrevennie a XXI. század kínálta új edzésformákat is, mint például a testvibrációs tréning.

Ugye mindenki szeretne jól kinézni? Formás idomok, kevés testzsír százalék, narancsbőr mentes combok, karok és meggátolni,

lassítani az öregedést amíg csak lehet!

A Crazy Fitt power plate Flabelos jellegű teljes testvibrácós gépekkel az erősítés az ízületek túlterhelése  és a sérülés kockázata nélkül történik.

A testvibrációs tréning  egyedülálló módon növeli a test erejét.

A tréning lényege, hogy a gép billegő padján elhelyezkedve, sorozatos egyensúly vesztés következik be, ami hatására a központi idegrendszer utasítást ad az egyensúlyt fenntartó izmoknak a korrigálásra. Az egyensúlyt fenntartó reflexeink működésbe lépnek, amely igen gyors és jelentős izommunkát eredményez. Mindez az izommunka akaratunktól független, és olyan gyorsan történik, hogy másodpercenként akár 10-60 izomösszehúzódást is elérhetünk, amit pl. edzőtermi körülmények között lehetetlen elérni.

 

 

Stimulálva az egész testet, az összes izmot és eret, a Flabélos jellegű 3D-s testvibrációs tréning:

 • Biztosítja a testnek a kellemes, de eredményes kardiovaszkuláris edzést
 • Növeli a pulzust és az anyagcserét, ezáltal javítja és gyorsítja az emésztést, gyorsabban égnek el a kalóriák az edzéseken kívül is!
 • Növeli az izmok munkabírását, az izmok erejét és tónusát
 • Megállítja a csonttömeg-vesztést, melyet főként a mozgás hiánya okoz
 • Javítja a vérkeringést és az izmok közötti koordinációt, ruganyosságot biztosít, javítja az egyensúlyérzéket, ami az idősebbeknek igen fontos!
 • Több oldalról és hatékonyan támadja meg a cellulitist, segíti a használóját a szép testtónus elérésében
 • Csökkenti a heveny és idült derékfájást
 • Cukorbetegek számára kifejezetten ajánlott, mert javítja a végtagok vérkeringését, rendszeres használatával csökkenthető a vércukorszint
 • Növeli a vér oxigén szintjét, ezáltal javítja a közérzetet, segít a koncentrációban. Növeli az állóképességet, erősíti az immunrendszert és elősegíti a sejtregenerációt, növeli az elasztin termelést, ezzel kisimítja a finom vonalakat, ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt
 • Segíti a sérülések, betegségek következtében károsodott izmok, ízületek újjáépítését, ezáltal a rehabilitáció egyik leghatékonyabb segédeszköze

 


A még eredményesebb alakformálás érdekében, most a testvibrációs tréninget kiegészítheti az Oto Chili

kockahas gép használatával!

 

OTO Chili kockahas gép

 


Elég a kifogásokból, napi 5 perced neked is van!
Lapos vagy kockás hasat szeretnél? Most itt a lehetőség!

 

„Nekem nincs időm, mert... azért nem, mert... képtelen vagyok, mert...”

Van jó megoldás! De nincs több kifogás! Ne csak vágyakozz egy formásabb testre, lapos vagy akár kockás hasra, hanem tegyél érte!

 

Itt az ideje, hogy felhagyj a magyarázatokkal, és mától nem több, mint napi 5 percet szánj tényleg a testedre! Hidd el, megéri!

Napi 5 perc, és hamarosan megnézheted a tükörben!

A szingapúri OTO Bodycare® legújabb fejlesztése, az OTO CHILI® egy igazi áttörés a fitneszkészülékek piacán! Szinte az összes főbb izomcsoportot egyetlen mozdulattal dolgoztatja meg, de a hasra koncentrál a legjobban… az eredményre pedig nem kell sokáig várni!

 

Alakformáló, alakjavító szolgáltatásainkról bővebben a www.fogyas-alakformalas.gazdagret.hu oldalon olvashat!