Főmenü

Aktuális

 

 

 

Facebook 

2019. márciusától egy igazán relaxáló programmal várjuk vendégeinket a gazdagréti sóbarlangban. A sós levegő kellemes és gyógyító hatásai mellett felcsendülnek a tibeti hangtálak ellazító, gyógyító rezgései is, együtt egy kellemes, harmonikus kombinációt alkotva.

 


 

Hogyan zajlik egy tibeti hangtálas relaxáció?

 

A résztvevők kényelmes, fekvő testhelyzetben a földön vagy a székekben helyezkednek el és egy hosszú vezetett relaxációt követően elmerülnek a hangtálak játékában.

 

Hogyan hatnak ránk a hangtálak és milyen pozitív hatásai vannak a hangfürdőnek?

 

A hangok és rezgések a víz közvetítésével terjednek a testünkben, feloldva a különböző feszültségeket fizikai, érzelmi és mentális szinten is.

 

A hangtálak képesek feloldani a fizikai fájdalmakat, ellazítani a merev izmokat és a relaxációra való készségünk javítása által harmonizálni a légzést, a vérkeringést és az anyagcsere folyamatokat és beindítani a szervezet öngyógyító, regeneráló folyamatait is.

 

Emellett segítenek elcsendesíteni a gondolatainkat, így egy mélyen relaxált állapotba kerülünk, ahol megpihenhetünk, feltöltődhetünk. Ennek köszönhetően a hangfürdő után sokkal kiegyensúlyozottabbak, energikusakkal leszünk és könnyebben nézünk szembe a kihívásokkal.

Jelentkezni a Tibeti hangtálmeditációs külön órára a +36 30 732 1428-es számon Lillánál,
vagy személyesen az üzletben tudtok
Ára:3000Ft...Időtartam:60perc


alt